Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Moodle К-П ФКХП НУХТ
Ви не пройшли ідентифікацію (
Увійти
)
Moodle ВСП К-П ФКХП НУХТ
На головну
Курси
181 Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів
3 курс
1 семестр
Категорії курсів:
122 Комп'ютерні науки
122 Комп'ютерні науки / 1 курс
122 Комп'ютерні науки / 2 курс
122 Комп'ютерні науки / 3 курс
122 Комп'ютерні науки / 4 курс
051 Економіка
051 Економіка / 1 курс
051 Економіка / 1 курс / 1 семестр
051 Економіка / 1 курс / 2 семестр
051 Економіка / 2 курс
051 Економіка / 2 курс / 1 семестр
051 Економіка / 2 курс / 2 семестр
051 Економіка / 3 курс
051 Економіка / 3 курс / 1 семестр
051 Економіка / 3 курс / 2 семестр
071 Облік і оподаткування
071 Облік і оподаткування / 1 курс
071 Облік і оподаткування / 1 курс / 1 семестр
071 Облік і оподаткування / 1 курс / 2 семестр
071 Облік і оподаткування / 2 курс
071 Облік і оподаткування / 2 курс / 1 семестр
071 Облік і оподаткування / 2 курс / 2 семестр
071 Облік і оподаткування / 3 курс
071 Облік і оподаткування / 3 курс / 1 семестр
071 Облік і оподаткування / 3 курс / 2 семестр
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / 1 курс
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / 1 курс / 1 семестр
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / 1 курс / 2 семестр
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / 2 курс
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / 2 курс / 1 семестр
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / 2 курс / 2 семестр
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / 3 курс
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / 3 курс / 1 семестр
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / 3 курс / 2 семестр
073 Менеджмент
073 Менеджмент / 1 курс
073 Менеджмент / 1 курс / 1 семестр
073 Менеджмент / 1 курс / 2 семестр
073 Менеджмент / 2 курс
073 Менеджмент / 2 курс / 1 семестр
073 Менеджмент / 2 курс / 2 семестр
073 Менеджмент / 3 курс
073 Менеджмент / 3 курс / 1 семестр
073 Менеджмент / 3 курс / 2 семестр
181 Харчові технології
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / 1 курс
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / 1 курс / 1 семестр
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / 1 курс / 2 семестр
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / 2 курс
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / 2 курс / 1 семестр
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / 2 курс / 2 семестр
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / 3 курс
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / 3 курс / 1 семестр
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / 3 курс / 2 семестр
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / 4 курс
181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / 4 курс / 1 семестр
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 1 курс
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 1 курс / 1 семестр
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 1 курс / 2 семестр
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 2 курс
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 2 курс / 1 семестр
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 2 курс / 2 семестр
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 3 курс
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 3 курс / 1 семестр
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 3 курс / 2 семестр
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 4 курс
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 4 курс / 1 семестр
181 Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів / 4 курс / 2 семестр
181 Харчові технології / Технологія і організація ресторанного бізнесу
181 Харчові технології / Технологія і організація ресторанного бізнесу / 1 курс
181 Харчові технології / Технологія і організація ресторанного бізнесу / 2 курс
181 Харчові технології / Технологія і організація ресторанного бізнесу / 3 курс
181 Харчові технології / Технологія і організація ресторанного бізнесу / 4 курс
142 Енергетичне машинобудування
142 Енергетичне машинобудування / 1 курс
142 Енергетичне машинобудування / 1 курс / 1 семестр
142 Енергетичне машинобудування / 1 курс / 2 семестр
142 Енергетичне машинобудування / 2 курс
142 Енергетичне машинобудування / 2 курс / 1 семестр
142 Енергетичне машинобудування / 2 курс / 2 семестр
142 Енергетичне машинобудування / 3 курс
142 Енергетичне машинобудування / 3 курс / 1 семестр
142 Енергетичне машинобудування / 3 курс / 2 семестр
142 Енергетичне машинобудування / 4 курс
142 Енергетичне машинобудування / 4 курс / 1 семестр
142 Енергетичне машинобудування / 4 курс / 2 семестр
Підготовка до ДПА (ЗНО)
Підготовка до ДПА (ЗНО) / Історія України
Підготовка до ДПА (ЗНО) / Математика
Підготовка до ДПА (ЗНО) / Українська мова і література
Пошук курсів
Застосувати
Охорона праці у галузі 631
Фізичне виховання
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
Вища математика 631
Теоретичні основи харчових технологій
Технологія хлібопекарських виробів
Технологія макаронних виробів
Проектування підприємств та будівельна справа
Біохімія 631
Загальна мікробіологія
На головну