Перейти до головного вмісту
Moodle К-П ФКХП НУХТ
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Moodle ВСП К-П ФКХП НУХТ

  1. На головну
  2. Курси
  3. 181 Харчові технології
  4. Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів
  5. 3 курс
  6. 1 семестр
Охорона праці у галузі 631
Фізичне виховання
Іноземна мова для професійної комунікації 631 (1)
Ділова українська мова 631
Вища математика 631
Теоретичні основи харчових технологій
Технологія хлібопекарських виробів
Технологія макаронних виробів
Проектування підприємств та будівельна справа
Біохімія 631
Загальна мікробіологія
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
Підсумок збереження даних