Перейти до головного вмісту
Moodle К-П ФКХП НУХТ
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. 181 Харчові технології
  4. Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів
  5. 3 курс
  6. 1 семестр
  7. Іноземна мова (за професійним спрямуванням)..
  8. Резюме

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

  • Викладач: Загоруйко І.І.
  • Викладач: Мисів О.Ю.

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)..
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)..
Підсумок збереження даних