Перейти до головного вмісту
Moodle К-П ФКХП НУХТ
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Moodle ВСП К-П ФКХП НУХТ

  1. На головну
  2. Курси
  3. 181 Харчові технології
  4. Виробництво харчової продукції
  5. 2 курс
  6. 1 семестр
Етика та культура харчування
Вступ до фаху
Безпека життєдіяльності 021-022
Культурологія
Аналітична хімія
Технології (Товарознавство харчової продукції)
Основи електротехніки (021, 022 групи)
Фізична культура 021, 022, 521, 522, 921, 922 1 семестр
Технічне креслення
Органічна хімія
Неорганічна хімія
Інформатика (інформатика і комп'ютерна техніка)
Математика 021, 022 -1 семестр (алгебра і початки аналізу та геометрія)
Фізико-астрономічний модуль
Історія України
Іноземна мова 421, 621
Українська література
Українська мова
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
Підсумок збереження даних