Перейти до головного вмісту
Moodle К-П ФКХП НУХТ
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Moodle ВСП К-П ФКХП НУХТ

  1. На головну
  2. Курси
  3. 181 Харчові технології
  4. Виробництво харчової продукції
  5. 4 курс
  6. 1 семестр
Технологія приготування страв сучасної української кухні
Виробнича практика 041/042
КП Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
Основи філософських знань 041/042
Інноваційні ресторанні технології
Виробництво кондитерських виробів 041-042гр
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
Облік і звітність
Економіка підприємств різних типів
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції 041-042гр
Соціологія
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
Підсумок збереження даних