Перейти до головного вмісту
Moodle К-П ФКХП НУХТ
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Moodle ВСП К-П ФКХП НУХТ

  1. На головну
  2. Курси
  3. 181 Харчові технології
  4. Виробництво харчової продукції
  5. 3 курс
  6. 2 семестр
Навчальна практика з організації обслуговування
Виробнича санітарія
Виробнича практика 031-032
Технологія виробництва кондитерських виробів 031-032
Фізичне виховання 031, 032, 932 2 семестр
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) 031 (2 семестр)
Устаткування закладів ресторанного господарства
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
Технологія виробництва кулінарної продукції 031/032 (2 семестр)
Основи охорони праці 031-032 гр
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
Підсумок збереження даних