Перейти до головного вмісту
Moodle К-П ФКХП НУХТ
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Moodle ВСП К-П ФКХП НУХТ

  1. На головну
  2. Курси
  3. 181 Харчові технології
  4. Виробництво харчової продукції
  5. 3 курс
  6. 1 семестр
Теоретичні основи харчових технологій
Ресторанний сервіс
Охорона праці у галузі 031
Загальна мікробіологія
Основи харчових технологій 031-032гр
Фізичне виховання 031, 631 1 семестр
Процеси і апарати харчових виробництв
Устаткування закладів ресторанного господарства
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
Технологія виробництва кулінарної продукції 031/032 (1 семестр)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) 031 (1 семестр)
Біохімія 031
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
Підсумок збереження даних