Перейти до головного вмісту
Moodle К-П ФКХП НУХТ
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Moodle ВСП К-П ФКХП НУХТ

  1. На головну
  2. Курси
  3. 181 Харчові технології
  4. Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів
  5. 2 курс
  6. 2 семестр
Психологія і етика ділових відносин
Аналітична хімія 621 2 сем
Харчова хімія 621
Навчальна практика
Фізична культура 621 2 семестр
Основи стандартизації та метрології
Фізична і колоїдна хімія
Технології (Товарознавство сировини галузі)
Технології (Технологія борошняних кондитерських виробів)
621 Математика (алгебра і початки аналізу та геометрія)
Фізико-астрономічний модуль 621 2 сем
Громадянська освіта (Основи правознавства)
Історія України
Іноземна мова
Українська література
Українська мова
Основи правознавства
Технологія зберігання і переробки зерна
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
Підсумок збереження даних