Перейти до головного вмісту
Moodle К-П ФКХП НУХТ
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Moodle ВСП К-П ФКХП НУХТ

  1. На головну
  2. Курси
  3. 181 Харчові технології
  4. Виробництво харчової продукції
  5. 2 курс
  6. 2 семестр
Психологія і етика ділових відносин
Технології первинної обробки продуктів і приготування напівфабрикатів
Санітарія і гігієна в ЗРГ
Харчова хімія 021
021 Навчальна практика
Аналітична хімія 621, 021, 022 2 сем
Фізична культура 321,521 2 семестр
Технологія виробництва кулінарної продукції
Основи електротехніки
Мікробіологія і фізіологія
Фізична і колоїдна хімія
Товарознавство харчових продуктів у ресторанному господарстві
Математика 021-2 семестр (алгебра і початки аналізу та геометрія)
Фізико-астрономічний модуль
Історія України
Основи правознавства
Іноземна мова 021 2 семестр
Українська література
Українська мова
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
Підсумок збереження даних